^Terug naar boven
 • 1 Verrassend en veelzijdig!
  Qizum is een enthousiaste groep muzikanten met een breed repertoire muziek. Voor elke gelegenheid kunnen wij de muzikale omlijsting verzorgen.
 • 2 Voormalige "Blumenländer Musikanten"
  Met een historie van 45 jaar een begrip zijn we een begrip in de regio. Ooit bekend geworden met Tjechische/Egerländer muziek onder de naam “Die Blumenlander Musikanten”, met tegenwoordig breed scala aan moderne muziek onder de naam Qizum.
 • 3 Kwaliteit en gezelligheid
  Kwaliteit en gezelligheid staan bij ons centraal. Onze ervaren muzikanten spelen verschillende instrumenten, waardoor steeds een andere sound mogelijk is.
 • 4 Gezelligheid tijdens de feestdagen
  Wij treden ook op als Pietenband en verzorgen sfeervolle kerstmuziek in Charles Dickens-stijl.
 • 5 Gezelligheid tijdens de feestdagen
  Wij treden ook op als Pietenband en verzorgen sfeervolle kerstmuziek in Charles Dickens-stijl.
baner

Verrassend en veelzijdig!

Qizum is een enthousiaste groep muzikanten met een breed muzikaal repertoire. Qizum is ‘Muziq’ gespiegeld, en staat voor kleurrijk en modern.

Bij elke gelegenheid kunnen wij voor de muzikale omlijsting zorgen. Kwaliteit staat bij ons centraal! Onze ervaren muzikanten spelen verschillende instrumenten, waardoor steeds een andere sound mogelijk is.

Qizum biedt een afwisselend repertoire: zoals moderne muziek, bigband-, en feestmuziek. Verder treden wij op als Zwarte Pietenband en verzorgen we sfeervolle kerstmuziek. Qizum: Muziek voor elke gelegenheid!

Qizum op bezoek bij u?

Qizum is verrassend veelzijdig en kan een brede variëteit aan muziek verzorgen, passend  bij uw wensen. Of u nu op zoek bent naar moderne muziek, bigband-, feestmuziek of Tjechisch / Egerländer repertoire.

Lees meer...

Lid worden?

Speelt u een instrument en bent u benieuwd naar Qizum en ons veelzijdige repertoire? U bent van harte welkom om te komen luisteren. Kom gerust langs en neem eventueel uw muziekinstrument mee.

Lees meer...

'Vriend van Qizum' worden?

U kunt als liefhebber van Qizum ervoor kiezen ons financieel te ondersteunen. Door uw steun kunnen we optredens blijven verzorgen, met de instrumenten, bladmuziek en dirigent die daarvoor nodig zijn.

Lees meer...

Copyright © 2013. Qizum Rights Reserved.


Facebook